Mikä Eezy?

Ihmiskunta siirtyy työn ajasta tekijöiden aikaan. Me Eezyssä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Kehitämme työpaikkoja paremmiksi ja teemme tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Autamme ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Me Eezyssä toteutamme työelämän unelmia. Autamme teitä, jotka haluatte päättää itse missä, miten ja milloin työskentelette ja teitä, joiden ammattina on yrittää uutta ja kehittää tulevaisuuden työtä.

Tiedämme, että menestys tarvitsee tekijöitä ja että tekijät janoavat vapautta tehdä. Tiedämme, että unelmat tukevat työtä ja työ on unelmien tekemisen ehto. Haluamme Eezyllä olla tukenasi työelämäsi käännekohdissa ja kirittää sinua ja yritystäsi eteenpäin.

VMP:n uusi nimi on Eezy.  Smile-yhdistymisen ja sitä edeltäneiden yritysostojen seurauksena aiemmin VMP:nä tunnettu yhtiö on toiminut tähän asti usealla eri brändillä. Tekeillä olevan nimimuutoksen tarkoituksena on vahvistaa integraatiota ja yhdistää kaikki palvelut yhden Eezy-brändin alle. Toistaiseksi löydät tarkemmat tiedot yrityksistämme vielä alkuperäisten sivustojen linkeistä.